Ta mig till havet och gör mig till KUUNG

Ett sjukligt alltförofta fenomen som inträffar mig är att så fort jag blir ensam så blir jag nästan depp. Det är först då man hinner tänka efter och ta in dagens intryck typ. Det är nästan så man blir mörkrädd, är man så beroende av sällskap eller polarna. Får en att börja tänka, är man ensam eller tänker man bara så. Kanske bara så att man har svagt psyke, I dont know. Sjukt lätt iaf hur man börjar tänka i negativa banor, lite småläskigt hur labil man är. Eller så är det kanske bara normalt. Att ibland känna sig malplacerad och sånt. Annars äre ju upp med tuppen av glädje och man är ju glad med polarna liksom... Eller så är det bra att man reflekterar över sitt liv och inte bara låter allt flyta förbi liksom. Frågan är ju dock om allt tänkande man har gör att man missar stunder som kan göra en glad. Och att negativt tänkande kan få en blunda för det som är positivt i livet. Ähh, nu ska jag inte vara sån. Life is good, really good!

Annars lov som sagt och jag tar det lite för lugnt nästan, kommer bli en galen väckarklocka på måndag när skolan börjar.. Kommer inte bli kul faktiskt.. Annars, annars, Mr Bengt kan numer prutta med bröstet.. Inte alla som kan det tror jag, det kom bara naturligt. Så alla som kör armhålan kan nog glömma sina stunder i rampljuset på festerna, nu glider tuttbengan in och tar över... KATJING!!


Dags att sova, its about time.

Dagens låt: Run DMC - It's tricky

Ensam hemma

Morsan och farsan (Mor och far) har åkt till Spanien för en vecka. Det betyder att jag och brorsan är ensamma hemma, vilket betyder en veckas festande.. STEEEENHÅÅÅRT... Eller nja, det är så himla mkt skit som måste göras.. Tvätta, diska, laga mat, städa.. Såna saker som man gör lite då och då för att vara schyst lite då och då.  Men nu måste man göra det lite oftare, inte okej. Bytte precis bort en diskning på att laga mat imorn, puh, det är inte kul asså. Kanske läge att köpa hem kebab.. 

Annars lov nu, det är helt okej asså, att inte göra något överhuvudtaget. Vänder helt på dygnet, inte så bra faktiskt men vad ska man göra...Har börjat sträckkolla Entourage nu, svinigtbra..

Lirade NHL-08 igår med Olle. Spelade ut honom totalt fast jag inte lirat det där särskilt mkt, resultaten (1-5,1-5) speglade inte matchbilden kan jag säga.. Haha, men på straffar var ja faktiskt vassare..


Ska nog kolla lite Entourage nu tror jag, its about time....

Dagens låtar: The Cardigans - Your the storm,  Lil Bow wow - Bow wow, Amy Diamond - Shooting star, Ärligt talat vet inte varför.


Pulverisering

När pulverisering sker med ett fast ämne blir det som när sand rinner genom handen och det var just detta som hände igår vid fotbollsbordet.  En osannlik händelse inträffade och vem var mannen bakom miraklet? Jorå, ni tänker rätt, Martin B.

Fredrik och Oskar ställde upp med sin bästa formation, (trodde dem) mot  mannen med igelstavikens känsligaste handleder. Fredde och Oskar rycker snabbt till sig en 4-2 ledning, spelet var kontrollerat, kompakt press mot Fredde i försvaret. Harder hade inte mycket bollkontakt under matchen, dock smällde han in ett par baljor. Men jag bet mig in i matchen och snart var det jag som hade taktpinnen, 5-4, 6-5, 7-6 och sedan det förlösande rycket 8-6. Nerverna började infinna sig i motståndarlaget, spelet blev försiktigare och ingen vågade riktigt gå bort sig. Det var ett ställningskrig, fanns längre inget utrymme för teknisk briljans. Fredde och Harder bytte snabbt ut sina dribblers mot grova, talanglösa brunkar i backlinjen. Allas handleder blev stelare och stelare. 8-7, de får kontakt. Mina spelar börjar få kramp och backlinjen får knappt upp bollen förbi mittfältet. Men sedan i ett av få anfall stänker min briljante centerforward in ett välplacerat skott, otagbart för Fredde i buren. 9-7 och genast känns det lite bättre, dock inte för allt länge när Fredde hittar en genomskärare som skär genom mitt försvar som en isbrytare på atlantens is. Harder är frispelad och gör inget misstag, 9-8 och nu känns det som att allt kan hända och alla vet att fyra händer alltid ska vara bättre än två händer men detta var dagen när vetenskapen fick ge vika och när världshistorien ändras. För när min vänsterbreddare lossar kanonen och får se bollen gå in bakom en skymd målvakt så tystnar hela matsalen och historia har skrivits. Aldrig har den ensamma spelare vunnit över två i Astrid Lindgren Open. Efter matchen är glädjeruset hos mina spelare obeskrivligt, känslan går att ta på.

Kort därefter när Fredde spelar mot Harder i en 1 mot 1 match krossade Fredde Oskar med 10-3. En otrolig match har jag fått information om. Faktum kvarstår, Freddes svaga handleder är fortfarande ett spöke för Harder.

Lugn kväll igår hos Serra, och idag tror jag att jag nästan gått och blivit sjukt, inte bra.  Men nu är det iaf sportlov och det är sjukt skönt.

Dagens låt kan bara vara Queen - We are the winners,  Historia har ju skrivits!


Lugn helg, lugn lugn helg

Kom hem i fredagskväll efter en heldag uppe i skidbackarna med skolan. Rikigt skoj vare faktiskt, paja dock mobilen och ett par stavar. Katjing!!  Efter en sån lång dag så blev det en lugn kväll helt enkelt..

Tidig match på söndag gjorde att lördagen blev hemmakväll med föräldrarna, riktigt skönt faktiskt. Tittade även på melodifestivalen och helt ärligt. Vad är det folk inte förstår? Klicka in mig på youtube för att kolla in låtarna igen idag, sen när man kollar på carolas låt så skriver folk att hon skriker och att hon är tjock och för gammal. Nu är det såhär att även om inte jag är den mest musikaliska personen så är min familj det så jag har snappat upp en hel del genom åren. Det går inte att hitta en falsk ton i hennes framträdande och det är väl de man ska bedöma. Inte som hon är som person. Det kan jag iförsig inte heller förstå vad folk hittar för fel. Hon har nåt som är viktigt för henne som hon står upp för. Sen äre klart att folk får tycka som dom vill, tror dock inte det hade varit samma tjat om Carola stått upp för att hon t. ex var lesbisk. Det är bara för att hon står för sin tro. Tror inte riktigt folk klarar det.  Sen tjatet om att hon är för gammal, det håller ju inte eftersom han Christer Sjögren gick vidare förra omgången och han har väl upplevt en hel del världskrig.

Aja, brinner inte så mkt för det där egentligen, eller inte för Carola, nu när ja ser hur många rader jag skrivit så känns det som att det blir lite för många men men. Annars, stort matteprov imorn, Ska kriga som en hund på det är tanken..

Annars, en sjukt rolig grej. När folk träffar varandra och säger till varandra, "hälsa kalle" Hur ofta gör man det då? Och vet inte också den som bad den andra att hälsa om detta. Att hälsningen inte går fram. Jag tror inte det händer så ofta faktiskt..


Förlora idag med 9-3, värsta är att det räknas som en bra insats.. Yeah yeah!



Dagens låt: Snook - Livet är underbart, Jaaaaaaaaavissst! Skamligt bra


Holla på dig!


Stand by me

Aboooo!!!!!!!!!

Gårdagen, ojoj, vad har hänt med mig, satt och spelade gitarr. Askul, lärde mig låten Stand by me,  bra skryt.

Idag äre alltså Alla hjärtans dag,  en mysig dag ändå måste jag säga. Det satt massa hjärtan uppsatta på Ragnhild med visdomsord, Typ Behandla andra som du själv vill bli bemött, Sprid glädje, och massa sånt. Ganska skön stämning på skolan idag ändå. Man kunde köpa chokladaskar till dom man tyckte om sånt. Mysigt liksom. Man fick lite avbrott i pluggandet, kändes lite som en upptakt inför studenten :)

Annars, riktigt snuskigt bra väder senaste dagarna, varmt och skönt, kroppen ville hoppa ur vinterjackan och in i en ny fräsch vårjacka men hade ingen så det gick inte.

Blev sjukt sugen på att spela kula, alltid när man va liten. Jag var faktiskt kunglig på det om jag själv får erkänna. Grym på trashtalk faktiskt, tror nästan ja snacka till mig mer kulor än de ja vann. Affärsman borde man kanske bli. Vad är det för skillnad på kulor och miljoner liksom???

Ojoj,  Dagens låt, blev mkt svår att hitta.. Först en fråga till mina otaliga läsare (2-3).. Bör jag länka låten så ni också kan få enjoya lite..?

Blink 182 - I miss you och Helen Sjöholm - Du måste finnas. Varierat jag vet ,men fortfarande sjukt bra båda två..

Men eftersom det är kärlekens dag så borde jag skriva en kärlekslåt så....Britney Spears - Gimme More,  med motiveringen att många fått kvällens efterlängtade strul på TK till den här låten. Magical!


Imorn blire skidor med skolan, latjo! Ska kila till Church nu och sen practise..

Simma lugnast nånsin!

Times are hard when things have got no meaning

Fasligt skön dag, den kunde dock börjat bättre, igår innan jag gick och la mig öppnade jag fönstret för att få in lite frisk luft. I tron om att det var sommar ute så glömde jag stänga fönstret innan jag somna. När jag sedan vakna var jag iskall och golvet var kallt som en risig utomhusrink. En riktig miss, fast det var inte helt värdelöst. Så fort man gick till badrummet blev man varm.. Jag och Olle körde idrottslektionen idag med klassen, vi ledde den, gick helt okej, viktigast var att Harder blev trött, vilket han blev. Jägarn fick ont i hjärtat också, kanske inte lika bra men men..Kostar att ligga på topp som horan sa ;) Eller nåt..

Annars, ska iväg och träna nu, känns ruskigt segt men aa det är sånt som måste göras. Har mkt funderingar på nästa år trots att det återstår tre matcher... Men, aa mkt att tänka på.

Oasis - Stand by me,  Brutalt bra måste jag säga...En av deras bästa helt klart. Rubriken e från låten... Så känns skolan ungefär..Men d e bara kriga på...

Kan störa mig nåt enormt på folk som ständigt måste framhäva sig själv... Och när man kommit underfund med att man verkligen stör sig på det så märker man det än mer, smågrejer och skit. Det e inte bra asså, man fokuserar på fel grejer och skit. Onödigt. Men kan faktiskt inte förstå anledningen till att prata om sig själv och lyfta sig själv till skyarna och än värre när man gör det på någon annans bekostnad. Antagligen har man kass självkänsla.

- Kanske en h-h-hund!


Håkan Hellström - Ramlar,  Sjukt bra, sjukt sjukt sjukt bra!


Kass inspiration det här inlägget.. Well what you gonna do..

Simma easy


Svett

Svett, sjukt irriterande när det kommer. Kommer alltid olägligt. Minns en gång, skulle möta en tjej som jag var sjukt nere vid tåget. Gick från Saltskog till Södra, mitt i sommarn och aa, promenad lockade mer än en varm 753a. Hur som helst. Gick den biten, tar kanske en kvart att gå från mig. Vad får jag se när jag kommer fram till tåget när jag kollar under armhålan? Vad tror du? Kan mycket väl vara årets största lök.. och inte blev jag positivt överraskad när jag tittade i andra armhålan. Tröjan var så klibbig så det inte fanns. Och lökarna var i handbollsstorlek, aa, kul var det inte...

Annars får man ju mest se svett på träningar, matcher och på TK.. Ganska unikt egentligen att dom här tre ställena är tre av de få ställen som svett e acceptabelt. Eller kanske framförallt på TK, även om folk blir äcklade så backar man inte så ofta. Egentligen vackert. Tänk om folk fortsatte att inte vara så ytliga utanför krogen.

Tror för övrigt att krogarna under studentiderna skulle kunna försörja hela Sverige med elektricitet om svett kunde omvandlas tilll energi. Om så var fallet skulle dom här toklökarna som lökar sönder av inget alls få VIP på alla klubbar. Skulle vara en sjukt cool syn att se svettlörkarna bara swicha förbi alla stekare på stureplan i köerna.

Låt på huvudet idag Prince - 1999, mannen är ett musikaliskt geni.

Will Smith - Gettin' jiggy with it, också coolt!

Astrid Lindgren Open står still nu, bordet var upptaget idag och Oskar Harder vågade inte ta tag i det. Risigt, alla var faktiskt taggade idag. Synd när så mycket står på spel, men men. Ryktesvägen når mig att Fredde tränat handleder i helgen. På vilket sätt förtäljer ej historien.

Kan man skriva en blogg som alla gillar att läsa utan att skriva illa om vissa eller framhäva sig själv i nån slags egocentrerad bubbla? JA VISST MAN KAN DET!

Simma lungt, helst bröstsim typ

Tåget går ner, ner, ner

Då har man tagit oskulden på att åka ner en division. Matchen igår var som många andra den här säsongen. Bra första period där vi spelar ut men sedan får de kontakt och vi tappar allt i princip. Men aa, ska man berätta en liten saning om Telge så är det just att vi har noll spel och noll tanke bakom allt och att allting byggs på krigarinställning och det funkar helt enkelt inte. Inte i tvåan. Så nu får man se hur det blir nästa år...

När ja tänker efter på min innebandykarriär så har jag aldrig riktigt spelat i ett bra lag någon gång egentligen. Min pojklagstid spenderades alltid i mittenträsket av serien där vi kunde sticka upp ibland och vinna mot topplagen. Vi hade ett år där vi vann serien men året efter kom vi sist i serien.. Sen när jag gick upp i A-laget så var jag med två år i rad och kvala oss kvar i trean och nu i Telge åkte jag alltså ur tvåan. Så det ingen idé att värva mig asså haha. Spikat flopp kan jag säga.

Annars, igår, Lärkan, bra drag. Mycket trevligt folk as allways där, blev ändå rätt lugnt iaf.  Annars sjukt sugen på och se Arn och Batman när den nu kommer. Sen är jag sjukt sugen på ett lov, det kommer om två veckor.... KATJIIING!!!! Även sjukt sugen på sommar och USA..

Kanske sussa tidigt idag mmmm...Låt på huvudet nu-- Frank Sinatra - My way, läskigt mäktig.


Simma lugnt, lugnt ska det vara och inget annat...

 Ps. Alla ni som läser det här på jobbet, fundera över hur mkt tid nu spiller på min blogg. Är det upp till 15 min varje dag så är ni antagligen sjukt nere i mig.

Summertime

School is out and it's sort a of a buzz

Oj den dagen när skolan är slut.. Då ska jag sitta och lyssna på Will Smith - Summertime all day long. Fångar sommarkänslan så bra.

Annars? Annars är det match nu snart, vinna eller försvinna för Telge i matchen mot Bollstanäs. Kan bli intressant och svårt såklart. Men aah helt klart en utmaning.

Gårdagen, ojoj. Ord kan inte beskriva den. Handlade presenter till bror och kusin så pengar flög, aa, inte kul asså. Har ingen framtid längre. Man kan ju glömma en refreshing cola efter träningar nu. Men som ni märkte kunde jag beskriva detta så det var inte gårdagens höjdpunkt. Sen efter det luncha jag med Emelie Frisk, hon säger alltid att jag ska skriva om henne på min blogg så jag blir ju illa tvingad till det. Hon hänger bara med mig för att jag är bloggare tror jag ;) haha, nä men det var sjukt härligt att träffa henne igen.

Men men men! Beachvolleybollturneringen i Beachhallen. GRYMT är allt jag säger. Jag och Rydan bildade lag, gick sisådär i början men kom igång på slutet och spelade bländande.  Serveretur, upplägg och smash aa, det var klockrent. Har fortfarande sand i ögat dock, en dag efter. Inte optimalt.

We own the night  såg den igår. Den va riktigt bra faktiskt. Grymma skådisar och en Eva Mendez, blir inte dåligt.

www.youtube.com/watch?v=_W9kcxdPPjk

Simma lugnt alla!


Inga Problem

Jag har klippt mig, skaffat ett jobb och lite brösthår, flickvän och en garderob med mössor. Så jag borde vara lycklig nu, eller vadå?. Eller vad tycker du?

Igelstas stolthet avancerade idag till kvartsfinal i SKOL-SM. Grym underhållning måste jag medge. Första matchen ställdes vi mot ett Finspång med en nummer 10 som stod för allt. Han vek in i banan, släppte bollen på bortre och sköt drargskott i nättaket. Vi lirade sjukt bra. Skulle utan tvekan döda mitt vanliga lag, inte för att Igelsta är så jättebra men för att Telge är kasst. Vi går fram till en 4-0 ledning efter första. Vi spelar riktigt bra. Sen i andra tappar vi fokus och nummer 10 show börjar. Vid ställning 5-1 börjar han. Han trycker in 5-4 med en minut kvar, vi håller undan, men tror snubben gjorde 3+1. Galet bra. Jag hade en något annorlunda match, förutom att jag lira center så gjorde jag 2 mål. Och det roliga är att båda målen var skott av mig som tog på deras klubbor och in.

Nästa match mötte vi Västerås. Ett Västerås som vann sin match mot Finspång så det var vinna som gällde för att avancera. Vi mötte ett betongförsvar som backa hem och gjorde de bra. De hade en 2-0 ledning efter första. I andra tog vi tag i det och kunde gå ifrån till slut med 7-2. Som tur var. Skoj vare iaf...

Undrar egentligen... Varför jagar man lycka jämt. Eller jag gör det..Känns som att jakten på lycka, på det perfekta, på det ultimata, på de som man alltid trott var lycka gör att man missar tillfällen som verkligen kan göra en lycklig. Vilket gör att man mår dåligt utan anledning. Ähh, jag ska inte klaga. Livet leker som sagt, det är inga problem.

Felix e typ dumma i huvet. Ni vet att man kan köpa små minpajer att värma i mikron. Varför ligger dom i en sån där folieform? Typ det enda materialet som inte är bra för en mikro. Allt annat skulle vara bättre, typ om den låg i en matta eller träskiva..Ibland undrar man ju..

Harder besegrade tydligen Olle idag med 10-3. Ingen officiel turnering men fascinerande...

HELG HELG HELG HELG O DET ÄR BRA  BOMAN

Hare hej hej hej hohohohoho

SKOL -SM

Imorn smäller det.. Det vankas det största som finns inom innebandyn. Nämligen Skol-SM. Igelstavikens stolhet, innebandylaget, ställs mot lag från Finspång och Västerås.  Det blir faktiskt riktigt tufft, vi är nog lite underdogs trots allt. Blir kul att lira dock. Tyvärr är det tveksamt hur det går, Filip och Jeppe kommer inte överens om vilka matchtröjor vi ska ha så det kan bli svårt..

Ryktesvägen går att Oskar Harder funderar på att ta upp bloggandet igen. Även han kände att blogglusten tog övertaget. Och med lust menar jag, just det, sexuelllust. Väldigt svårt att föreställa sig detta men en saning är det trots detta.

Jag ska nu beskriva en vanlig lunch i Igelstavikens gymnasium.. Först glider man in i matsalen, käkar något  och sköter dieten och allt, sen vankas det..... Astrid Lindgren Open... För den oinsatta kan detta verka skumt. Men denna turnering har växt lavinartat den senaste terminen (från 3 deltagare till 4). Historien bakom denna turnerning är att jag, Olle och Harder lirade fotboll i skolan och insåg att turneringen aldrig skulle bli accepterad om den inte hade ett namn som gjorde att det väcktes sympati och intresse för den. Så vi antog namnet där ovan. (ALO)

Turneringen inleds med en kluns mellan de fyra, Fredde har nu på sista tiden blivit accepterad som en värdig motståndare. Sedan möts alla i ett gruppspel och sedan är det semifinal och slutligen final. Innan finalen sjungs alltid Champions Leaugelåten. Lite kopierat men vi kan inte gärna sjunga "Du ska inte tro det blr sommar"

Lite kort fakta om alla spelarna:
Fredde: Otroligt svaga handleder, backar alltid hem och lägger sig på försvar och kontrar sedan, inte fort utan långsamt. Freddes styrka är just att han gör allt så otroligt långsamt och oväntat.
Harder: Känd för sin tyska hets och luriga handleder. Har en förmåga att vara dominant i gruppspelet för att sedan förlora direkt i semifinalen, ofta mot en nederlagstippad Fredde. Oskar har inte den tyska organisationen som Bayern Munchen är känd för. Hans spel kan mest liknas vid ett virrigt flicklag. Dock ger det resultat och han flera gånger stått som segrare i ALO.
Olle: Har förmodligen turneringens hårdaste skott. Dock är det allt som ofta ingen tanke bakom hans anfall. Mycket bygger på styrka. Hans kunskaper som målvakt har han tagit med sig till ALO och spelar väldigt strukturrerat i försvaret. Är tillsammans med Martin turneringens meste segrare.
Bengan: Turneringens tekniker. Tillsammans med Fredde den som kan överlista ett försvar utan styrka. Dock kan han koppla på styrka mot spelare som Olle där det behövs. Sämre sidor hos Bengan är att han lätt tappar koncentrationen i gruppspel och semifinal. Han tänder oftast bara till i finaler. Det är främst i finalerna som man får se bolltrollaren Bengtsson.


Från och med nu kommer statisk föras här på bloggen i placeringar i turneringen. Från och med idag nollställs allt.


Simma lugnt

Tänk om asså

Sitter och lyssnar på Chris Brown - With you, sjukt bra låt och fatta snubben asså. 18 pannor, lika många som mig och multistjärna. Pengar rullar in liksom, menar inte att pengar är allt men snacka kung vart han än går. Tänk er om någon i Igelstaviken skulle ha den inkomsten, snubben eller tjejen rullar in på skolan med nåt klädesplagg som folk aldrig sett bara för att våra ögon inte kan se sådana dyra plagg då dör vi( Aah eller nåt). Tänk er att den snubben sedan sitter och spelar minigolf i skolans bibla eller lirar fotbollspelet i matsalen. Den grejen finns ju inte asså.. Skulle vara sjukt kul om man hade nån sådan stekstjärna på skolan....

Annars, gjorde en blogg igen asså. Ska inte säga att jag saknade det, men det e rätt skönt att skriva av sig till och från. Iförsig måste man promota bloggen så man får läsare, eller skriva om ämnen som upprör folk och inget av the above är väl nåt ja längtar efter. Framförallt inte det sistnämnda.. Sånt sköter ju vissa andra bloggare här i stan. Helt ärligt, min förra blogg hette Bengo.. Sen nu när ja skulle göra en ny, så var det namnet upptaget.. Helt ärligt, vilken idiot vill att ens blogg ska heta Bengo. Kan bara vara jag som vill det, trodde jag åtminstone..

Annars har man Oasis på huvudet nu, åren går men låtarna blir inte direkt sämre. Slide away = Snuskigt bra..

Satt och räknade, typ egentligen bara fyra månader till Studenten. Tiden går fortare än vad man egentligen vill. Klart man vill ta studenten men vad ska man göra sen.. Sen börjar ju det verkliga livet, klart man kan gömma sig i nån folkhögskola ett år, vilket jag tror jag ska göra, men barndomen är officiellt över den 12 juni.

http://www.youtube.com/watch?v=csovm64RMFA Läskigt roligt....

Simma lugnt alla!


RSS 2.0