So I'm back... MACHINE

Jag kan hallla med om att jag varit ganska dalig pa att blogga, men faktum ar att det inte funnits datorer overallt jag varit sofare.. Och pa de stallena det funnits datorer har det funnits en mangd andra grejer att gora. Men men, en kort summering over vad som hant hittills i USA.

Allting borjade for 8 dagar sedan i St Paul, Minneapolis, Minnesota dar var farbror tog emot oss och vi fick bo i en uthyreslagenhet vilket var helt OK. Sedan under fyra dagar visade han runt oss i Minnesota och Wisconsin som har valdigt mycket arv fran svenska  immigranter. Bland annat besokte vi Stockholm, med en population pa 97 personer men med 2 resturanger. Vi besokte aven staden Scandia som var valdigt svensk och dar det varje ar firar Svensk midsommar, lite ballt anda. Inte for att jag ar den som erkanner att jag gillar historia men det gor jag faktiskt sa dar erkande jag det. Vi hann aven med att ata krabbor, vilket var nytt och ga och handla pa varldens nast storsta kopcentrum. "Mall of America" Kan inte riktigt med ord beskriva hur stor den var men kan saga sa att jag var dar 2 timmar och hade da betat av typ halften av 1 vaning och det fanns tre vaningar. Det ar sant det dom sager om USA, allt  ar  storre och battre.

Mycket mer fick man uppleva men kan inte beratta allt, jag marker redan att jag borjar skriva som en vuxen, trakigt och sofistikerat, inte okej! Nasta stopp blev iaf Kansas City dar vi har mangder av slaktingar, vi stannade over en helg och pa lordagen vankades det slaktraff, sa huset var fullt av slaktkara amerikanare vilket var skitskoj verkligen. Amerikanara ar betydligt familjarare an oss svenskar tror jag, kramar och pussar slangdes hejvilt mellan alla men det var e harlig dag. Pa kvallen gick vi yngre ut och kollade in Batmanfilmen och vad ska man saga. Den var riktigt, riktigt bra och Heath Ledger var fenomenal assa, ackligt bra.. Sedan var vi aven i kyrkan och hade en dag vid poolen vilket var grymt..

Nu har vi varit i St Louis hos ytterligare slaktingar och aven dem har tagit emot oss med oppna armar. Vi har bland annat slappat i poolen, sett city, haft blasa tuggummitavling, vilket var riktigt skoj. Jag har aven antligen fattat helt och hallet hru Baseball fungerar vilket kanns stort...

Fran och med imorn star vi mycket pa egna hander och Washington och New York vantar pa oss vilket trots alla harliga slaktingar  varit resans hojdpunkt och jag tror de kommer toppa det ocksa. Sedan den 5e aug aker jag hem och landar pa Arlanda den 6e aug.

Bra att veta om USA: Klader ar sjukt billigt, liksom allt egentligen. Man koper for mycket men helt klart vart det. En annan bra grej att veta ar att amerikanare ar otroligt trevliga och hjalpsamma, stor skillnad om man jamfor med europeer. Sist grejen som ar bra att veta om USA ar att man dricker ol hela tiden vilket ar grymt, man bjuds pa ol overallt och olen har ar riktigt god. De har lite sjuka alkoholregler dock, en slakting till mig hade dragit i sig 8 ol och satte sig sen i bilen och korde hem. Men det verkar funka sa..
Sista, absolut sista grejen som ar bra att veta om USA.. Tjejerna, flickorna, kvinnornas utseende ligger nagra snapp ner pa snygghetsskalan generellt. Dock om man hittar lite ogongodis kan de ofta matta sig med svenska tjejer. Och den absolut sista grejen som ar bra att veta, verkligen absolut sista grejen... Att vara svensk ar exotiskt, sa Olle, Ryd och Calle kommer kunna ha hyfsade 4 ar framfor sig..


Dagens lat: Justin Timberlake feat Tiesto - Lovestoned och Roffe Ruff - Solen forsvann


Tyvarr ar min iPod trasig men men...

Vet att det har blev ett pa tok for langt inlagg men jag lovar att det inte kommer upprepas:)

Så var det dags...

Ja, nu närmar det sig, avresa mot Minnesota klockan 14 nu på måndag. Därefter vidare mot Kansas, New York, Washington och slutligen Boston. Kommer bli total äcklig succé.. Tre sköna veckor i världens bästa land (?). Finns en hel del att se och göra iaf och pengar att spendera med tanke på den billiga dollarn... Var där en sväng 99, det är sjukt vad tiden går, det är halva mitt liv sen och nu ska jag dit igen och jag har på känn att denna resa blir ännu bättre. Jag och syskonen och deras respektive... MACHINE:) Vi brukar kunna ha rätt kul tillsammans så det är kalas...

Sen hemkomst den 6e augusti och sen nånstans senare i augusti drar flyttlasset ner till Nyköping till en egen lägenhet och en ny egen orange matchtröja och  förhoppningsvis en säsong som center och inte som back förra året:) Man känner att tiden går sjukt fort nu, var förbi Harder igår och kollade in studentbilder, det slog mig att det redan gått en månad, samtidigt som det känns som det var igår så känns studenten sjukt avlägsen. Men bilderna frambringade sjukt mkt glädje.

Idag gjorde jag också min sista insats som kyrkvaktmästare ungefär, har bara lördag och söndag kvar men då är det korta arbetsdagar med vigsel och Gudtjänst. Måste säga att jag är sjukt tacksam över att ha fått jobb under en sån lång tid som 6 veckor den här sommarn men också väldigt skönt att det är över. Det är väldigt svårt att få tiden att gå under vissa dagar som varit åtta timmar men på grund av den låga händelsfaktorn kännts som 4 evigheter. Men nu är det iaf förbi...

Juste, det jag skulle skriva är ju att ni kan börja tipsa varandra om den här suveräna bloggen till era vänner och er familj för nu blir det ändring. Tanken är att jag ska försöka blogga lite från staterna men framförallt sedan från Nyköping. Iförsig är inte Nyköping världens äventyr och inte långt hemifrån men det kan vara ett bra sätt att ventilera sig på åtminstone... Och kanske att någon finner det intressant haha:)

Ett kärt återseende denna vecka har jag också hunnit med. Det var helt underbart faktiskt. Som att man aldrig varit ifrån varandra på ett sätt... Det var allt för denna gång..


Dagens låtar: Veronica Maggio - Måndagsbarn, The Verve - Bitter Sweet Symphony, Will Smith - Summertime,

RSS 2.0