Skäms

Läste igenom mitt förra inlägg, det är ruskigt hetsigt och osammanhängande, jag ber om ursäkt för allt. JAG ÄLSKAR ER ALLA MIN BLOGGARE:D:D:D:D:D:D Men men PUSSPUSS

Mumma för själen

Idag har varit en sån där dag som man helst av allt bara vill komma igenom, min andra dag på mitt "sommarjobb". Jag jobbar som vaktis i S:ta Ragnhildskyrkan, och det är ett fint jobb, mycket möten med människor, och ibland finns d sysslor att göra men det är väldigt lätt hänt att det blir sjukt mycket dötid. Man sitter där och delar in timmarna i kvartar, kvartarna i femminutare och känner att tiden sakta men säkert och tråkigt går framåt. Satt och läste lite idag i en intressant andlig bok vilket var både intressant och fick tiden att gå.. Hur som helst, sen trillar tiden på och hem kommer man och då ska man tydligen montera ihop nån gräsklippare, iförsig är sånt kul, men jag var ju sjukt taggad på att se Vänner, som jag iförsig hann se ändå. Aja, monteringen gick bra, fick ihop den och så.. och nu kommer då det som min rubrik syftar på.. Nämligen EM2004 krönikan. Vilka minnen! Henkes språngnick, Zlatans klack, Milan Baros drömmål.. Aaa verkligen MUMMA för själen. Sitter här hur nöjd som helst och vill knappt sova för jag längtar så mycket efter fotbollsEM..

Juste ska tippa EM också... Mr Pernbrandt har ett litet projekt på gång.. Riktig bookmaker..Imorn ska ja löpa spåret på tid, Göte vill föra lite stats, vad han nu ska använda det till.. Han har alltid mkt idéer, det är ju kul eller nåt.. Men men...


Nu är det inte mkt kvar till Studenten, den 12 juni smäller det hur hårt som helst.. Kan inte lova att det blir min bästa dag hittills, men bra nära är ja på att lova.. Allting kommer klaffa känns d som.. Allt från lunchen i skolan, torekällberget, flaket, mottagningen och utgången på kvälllen. Kommer klaffa klaffa klaffa...

På fredag äre drakbåtsrodd, vinst är det enda som gäller faktiskt.. Och det kan jag utlova också, utan att göra bort mig..

Sjukt med vissa personer, hur man saknar dom som något som de aldrig var för en, och som de kanske heller aldrig kommer bli.. Att man kan se de på ett visst sätt, trots att det sättet kanske för alltid kommer vara en omöjlighet eller något onåbart... Ah, svammel svammel, men men, Time to hit the hay...

Dagens låt: Usher - Love in this Club........ NEJ menade Peps Persson - Oh boy, Summerfeeeeeeeeeliiiiing OhYES!


Russia

Ryssland är världsmästare, vilken vändning. Kovaltjuck, iskall hela matchen, kommer sista fem och sniprar in kvitteringen. Helt sjukt! Blir mörkrädd, vilken pärla. Sen blire förlängning och där åker Rick Nash ut på en diskutabel men ändå vettig utvisning och sen leker Federov bort hela Kanadas försvarslinje på blå och serverar samma Ilya Kovaltjuck mellan tekningscirklarna i offensiv zon, tar några skär och stänker upp den i fel kryss.  Sjukt skönt! Skönt att Fedorov nu har tagit tre VM-guld, 1989,1990 och nu 2008. Tror han bara spelat tre VMturneringar också, gäller att välja rätt. Iförsig var han grym i den här turneringen, växte och var king i finalen. Säger bara den mannen, sök på Sergei Fedorov på YT och hitta godis..


Annars, var i kyrkan idag, kalas! Och sen har vi jobbat med projektet idag, det börjar arta sig faktiskt:)

Dagens låt: Coldplay - The Scientist

Släktträff idag då va

Idag vankas det släktträff i mitt casa. Det ska faktiskt bli skoj, alltid kul att träffa släktingar som man inte ser så ofta och sen brukar mor kunna styra upp nåt gott meal också så man ska inte klaga. Strax ska jag trilla ner och kröa igång grillen, det är ju manligt om nåt:) Eller bara helt normalt? Kanske det sistnämnda..

Imorn såg jag iaf först fotboll ute i Enhörna, blev kryss efter två riktiga pärlor, Olle va faktiskt bäst på plan måste jag säga.. Sen drog vi vidare till Maxi där vi stötte på Emelie och Martina, vi snacka lite, men men, hur som helst lite senare men men...Så köpte vi lite sjips eller hur det stavas (Chips kanske?).. Sen fick vi en inbjudan till att se hockeyn hemma hos Frisken, vilken vi accepterade. Trots förlusten så var kvällen en rolig och härlig sådan med härligt sällskap, och bra underhållning. Ska försöka ta tag i lite projektarbete i helgen också, mumma!!!!


Men men.....Men men...

Dagens låt: Coldplay - Violet Hill, tillsammans med Viva la vida,  två ruskigt grymma starka låtar, ojoj, det vattnas i munnen på mig nästan när jag tänker på dem och ryser.

Machine

Har väl tappat intresse för den här bloggen nu faktiskt, det måste jag väl säga. Men ibland är det skönt att skriva av sig lite och jag har ändå en del trogna läsare som längtar efter mina inlägg... Fröken Isabell Andersson!! För att nämna en..

Idag hade vi iaf skolsm, vi var fyra lag kvar och det var slutspel idag.  Inledde med semifinal mot en uppsalaskola, Celsius, de hade några hyfsade spelare men inget märkvärdigt, men vi hade oflyt och var lite ineffektiva faktiskt. de vann till slut med 4-2.. tungt..

Sen väntade bronsmatch mot Sanda gymnasiet från småland, vinst med 6-4, riktigt skönt att vi kunde bärga bronset åtminstone, väldigt viktigt, och att ja gjorde 4 ass från backplatsen var kalas:) Brukar itne ofta skryta men nu äre läge asså.. Grymma mackor..

Snart studenten, en månad idag, underbart, och skiva på onsdag, luktar succé

Dagens låt: Coldplay - Viva la vida, fin


RSS 2.0