Hej, här kommer segertåget

Tjolahopp! Har nu spelat två omgångar av serien och den har börjat på bästa sätt måste jag säga. Som nykomlingar har vi plockat hem 5 poäng av 6 möjliga. Nu tror jag iförsig att alla matcher kommer bli supersvåra men dessa två första som vi spelat har iaf på förhand varit svåra. Premiären mot Karlstad, ett topptippat lag, som vi piskar dit med 6-4 på hemmaplan. Sjukt disciplinerat försvarsarbete kryddat med bra effektivitet och en sjuk arbetsinsats. I den andra omgången mötte vi Visby på bortaplan. Visby är förvisso också en nykomling men de är ruskigt starka på hemmaplan och med ett stöd på cirkus 950 pers och en väldigt liten plan är det allt annat än lätt att vinna och att vi vänder 2-5 till 5-5 i sista perioden och sen tar det i sudden visar en sån sjuk moral och vilja. För mig som tidigare spelat i sunkgäng är det härligt att få vara del av ett lag där alla ger allt för varandra och innebandyn är så sjukt rolig just nu. Samtidigt börjar jag känna mer och mer att jag växer in i divsion 1 tempot med allt vad det innebär. Och det är asroligt för då vågar man mer och min spelstil bygger mkt på att jag är lite irrationell så det är perfa..


Nästa helg väntar Åkersberga hemma i Nyköping, är sjukt taggad redan nu och är taggad för träningsveckan som kommer likaså.. Klockan 15 på lördag, Nyköping Sporthall.. Kan bli tungt.


Nu har det blivit mkt tjat om bandy, jag vet, men just nu är det verkligen skitkul...


Kan berätta en rolig historia. I fredags tog jag det lugnt hemma med pappa. Sen åkte vi iaf iväg för att plocka lingon ut mot Nykvarn. Hur som helst, ingen vidare lingonlycka, vi var väl en månad för sent. Vi var ute kanske en halvtimma och sen på vägen tillbaka så ligger en väska mitt i vägen som inte låg där på ditvägen. Vi stannar och jag kollar igenom väskan, däri ligger en laptop som är på, mp3spelare, glasögon, walkman och lite kablar och allt möjligt. Allt tillsammans hade nog ett sjukt högt värde. Skön som jag är börjar jag direkt spekulera vem som låg bakom detta dåd. CSI-bengan kommer fram och drar olika slutsatser. En tanke var att han själv hade slängt väskan, en annan var att han någon hade stulit hans bil och sedan slängt ur väskan utan att titta i den. Men min bästa teori som jag faktiskt nästan var övertygad om var att han blivit mördad och att mördarn ville bli av med väskan så därför slängde han den på en ödslig väg mellan Järna och Nykvarn.

Jag var verkligen helt övertygad om att det var den rimligaste förklaringen och önskade nästan att det var så, för det vore ju så coolt om jag hade upptäckt ett mord. När vi sedan lämnar in väskan hos polisen och förklarar hur vi hittat den och så säger polisen ganska lugnt och rutinerat. " Det troligaste är nog att personen glömt väskan på bilen och sedan kört iväg" Och helt plötsligt dog hela min entusiasm över att jag var inspector Gadget och grejer och insåg att verkligheten kanske inte innebär lömska mord mellan Järna och Nykvarn vid lingonrisen.

Stek på den och hej på den!

Kommentarer
Postat av: Josefine

Du får glädja dig med tanken på färre mord. =)

2008-10-03 @ 15:47:29
URL: http://japanen.blogg.se/
Postat av: gunilla

Men jösses, vilken historia och det var värst vad fantasin kan skena iväg med dig unge man! Underhållande läsning - det är svårt att hålla mungiporna neråt kan jag säga!



Och innebandyn...jamen va kul! Jobba jobba jo-o-ba!

2008-10-10 @ 11:30:41
URL: http://igelstaviken.se
Postat av: julia, the one and the only.

NÄMEN, vad hittar man här om inte bengans blogg?

inte visste jag att du var så toppmodern att du körde bloggen.

2009-05-12 @ 16:16:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0